Spirituel healing, clairvoyance, og vejledning. Få hjælp til at komme tættere på dig selv. Spirituel Healing er en form for alternativ behandling, der kan hjælpe med at lindre smerter, stress og andre fysiske eller følelsesmæssige ubalancer.

Det er en helbredelsesproces, der fokuserer på at genoprette balance og harmoni i kroppen, sindet og Nogle mærker en let prikken i kroppen under en spirituel healing, andre mærker bare ro. Uanset de fysiske påvirkninger, finder energien derhen, hvor behovet er.

Genopret din balance, bestil en tid

Reiki og Chakra healing behandling

Reiki healing:

Reiki healing er en form for spirituel healing, der blev udviklet i Japan, i begyndelsen af det 20. århundrede. Det er en metode, hvor en healer kanaliserer universel livsenergi til en person. Det er en ren og upåvirket energi, der ikke påvirkes af hverken dine eller mine energier.

Reiki kan hjælpe med at reducere stress og angst, lindre smerter og styrke immunforsvaret. Det kan også hjælpe med at genoprette energibalancen og forbedre følelsen af velvære.

Chakra Healing;

Chakra healing er en anden form for spirituel healing, der fokuserer på de syv chakraer i kroppen. Chakraer er energicentre i kroppen, og hvis de er blokerede eller ubalancerede, kan det føre til fysiske eller følelsesmæssige problemer.

Chakra healing indebærer brug af forskellige teknikker, herunder meditation, til at genoprette balance i chakraerne og forbedre helbredet.

Nysgerrig på at høre mere, kontakt mig

Fjernhealing, få energi på afstand

Fjernhealing er en form for spirituel healing, hvor jeg som healer kanaliserer energi til dig på afstand. Det er lige så effektivt, som en personlig session og kan hjælpe med at lindre smerter, stress og andre ubalancer, uanset hvor du befinder dig

Det er vigtigt, at du befinder dig i rolige og trygge omgivelser, når jeg foretager min fjernhealing. Hvis du overvejer at prøve en healing behandling, så er du velkommen til at kontakte mig for mere information. 

Kontakt mig

Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde den rette behandling for dine behov og hjælpe dig med, at opnå balance og velvære i dit liv.

Healing priser

Oversigten over behandlinger og priser finder du her:

Se mine priser

Jeg holder mine priser konkurrencevenlige, da jeg mener alle fortjener at have det godt og balance i livet.  

Kontakt mig eller book en tid

Book en tid her

Ønsker du at høre mere? Kontakt mig på telefon 60889443 eller e-mail Millah@dinvejhjem.net og få en god snak. 

Jeg har klinik på Lolland (Falster) og ser frem til at høre fra dig.